Des de 2017 el Govern Socialista ve anunciant la creació de un parc per a les nostres mascotes en la part alta del parc de Cantagallet, com es habitual amb les propostes del equip de Toni Francès  es trobem altra promesa incomplida.

El projecte consistia en adequar la antiga piscina situada en la part alta per transformar-la en un ressort aquàtic per als gossos a mes de una zona on poder prendre algo i descansar mentres les mascotes jugaven en el aigua. Però no tan sols es volia donar us als mesos estiuencs, el projecte també incloïa una zona de agilitat on les nostres mascotes podrien fer exercisis la resta del any.

Als pressupostos del 2019 i 2021 es van incloure partides destinades a la creació de aquest espai a la ciutat, «una instal·lació de referencia per la comarca, recuperar una zona deteriorada i que tindrà molta acceptació» eren les paraules del regidor Jordi Martínez deia als mitjans de comunicació.

Estiu del 2023 i no sabem res d’aquesta instal·lació, la zona cada vegada mes deteriorada, tan sols s’ha col·locat una tanca que delimita el accés a eixa part del parc, de nou es trobem amb altra promesa incomplida del socialistes, molt de anunci pero poc fet.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad